Danmarksserien Pulje 4

AARHUS FREMAD KUNNE HAVE LAVET 10 MÅL MOD NØRRESUNDBY

Aarhus Fremad

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål, samt hvem står på stregen i den anden ende og skal forhindre netmaskerne i at blafre? Samt hvordan vil du beskrive disse spilleres styrke?
Jeg forventer at Jesper Pedersen opper sig og får scoret mere end 6 mål i denne sæson. Håber på det dobbelte. I målet vil jeg tro at vi har en Ravn. Om han så kommer til at hedde Peter eller Michael ved jeg så ikke.

Hvilke ung spiller skal man holde specielt øje med hos Jer i efteråret, og hvorfor?
Simon Pedersen er et bud men det kan også være Anders Madsen , Lasse Hauge , Asger Haugsted , Martin Ebbensgaard , Younes Diab. Vi har rigtig mange unge spillere som har et højt niveau.

Har i fået tilgang af nye spillere hen over sommeren eller har i mistet nogen og er I styrket til efteråret?
Mistede Kasper Hjørnegaard ( Karierrestop ) , Martin Thomsen ( Oppsal i Norge ). Ellers ligner truppen sig selv. Ind har vi fået IP og Ebbensgaard.

Sæsonens første kamp er afviklet – hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen? Samt hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen?
Vi spillede imod Nørresundby som var 1 uge længere bagud end os. Vi vandt 5-1 i en kamp der viste at vi er noget længere fremme. De har fået en ny dygtig træner og skal lige have deres aftaler på plads. Men ellers mener jeg at vi spiller en fejlfri kamp hvor vi kun tillader dem overtaget 5 min før pausen og 5 min efter. Men skal man finde de kritiske briller på så kunne vi sagtens have lavet 8-10 mål. Vi brænder KÆMPE chancer i kampen.