Sjælland Serie 2 Pulje 4

FK SYDSJÆLLAND-MÅLMAND: JEG ER I TOP 3 OVER BEDSTE MÅLMÆND

Foto: FK Sydsjælland

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål, samt hvem står på stregen i den anden ende og skal forhindre netmaskerne i at blafre? Samt hvordan vil du beskrive disse spilleres styrke?
– Vi er så heldige at Kevin ‘målhund’ Fobian, er i klubben endnu, så er han et rigtig godt bud på en topscorer, med mindre han selvfølgelig skal ned og spille en central midt, som han gjorde flot i de sidste par kampe i foråret. Men så må bare fyre kanonen af derfra i stedet. På stregen står jeg selv. Min største styrke er måske min rutine og spil med fødderne. Jeg er efterhånden den suverænt ældste på holdet. Og må nok erkende at hurtigheden på stregen ikke er den samme som tidligere. Og det kommer sig nok af alder og lidt for meget mad i sommerferien. Men jeg tror uden tvivl på egne evner, og jeg vil godt komme med den påstand at jeg er i top 3 over de bedste keepere i rækken !

Hvilke ung spiller skal man holde specielt øje med hos Jer i efteråret, og hvorfor?
– Magnus Uhrbrand er kommet hjem fra efterskole, og efter træningen i sidste uge, mener jeg at vi kan forvente os store ting. Han kommer til at blive en god afslutter fra den kant, han måske skal spille. Lidt flere kilo på kroppen, så bliver det rigtig godt !

Har i fået tilgang af nye spillere hen over sommeren eller har i mistet nogen og er I styrket til efteråret?
– Indtil videre har vi ikke fået nogen nye, hvilket er ærgerligt, da vi har mistet 2-3 stykker, plus en enkelt ung mand der er ude i hele efteråret.
Forstår ikke hvorfor at FK Sydsjælland ikke kan tiltrække flere spillere efterhånden. Vi har det som blommen i et æg. Der er tøj til alle, når vi træner, dygtige folk som svinger pisken over os, osv osv. Og vigtigst af alt, køleskabet er altid fyldt!
Men vi har en god evne til at præstere med dem vi har, og det gør vi igen!