Albaniserien

BENT JENSEN – VIGTIGST AF ALLE I FJORDAGER, UDTALER SPILLER I KLUBBEN

BENT JENSEN – VIGTIGST AF ALLE I FJORDAGER, UDTALER SPILLER I KLUBBEN

Hvor og hvornår starter i forberedelserne til forårssæsonen og på hvilket tidspunkt skal I træne i 2020?
– Vi startede så småt op start i december, der bød på 3 omgange bold på fodboldfabrikken inden vi nåede til julen. Det fortsætter vi så med her i det nye år, indtil vil engang omkring februar starter op med udendørs.

Bliver der serveret suppe eller har I andre faste traditioner og hvordan plejer fremmødet at være til opstart/standerhejsning hos jer?
– Vi har ikke just nogen traditioner ift. mad eller andet, det afholder heldigvis ikke nogen fra at komme, da fremmødet ligger på et højt niveau.

Hvem er træner og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
– Vi går endnu engang ind til en opstart med Michael Nielsen i spidsen, hvilket der ikke er de store overraskelser i, da alle parter er glade. Dertil fortsætter vi efter min viden med det samme “team”, der består af Jesper Rasmussen – Spillende assistent, Rasmus Kirk – Assistent og målmandstræner og vigtigst af alle Bent Jensen – Holdleder.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når i starter forberedelserne til den nye sæson?
– Det er noget svingende fra spiller til spiller, dog betyder det ikke det store, da vi er hurtige ude af starthullerne med træningspas, så alle med sikkerhed når at komme i form til forårets turneringsstart.