Jylland Serie 2 Pulje 21

MIN FORNEMSTE OPGAVE, UDTALER BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN-TRÆNER

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN

Hvor og hvornår starter i forberedelserne til forårssæsonen og på hvilket tidspunkt skal I træne i 2020?
– Vi starter op lørdag d. 1. Februar kl. 12.30, hjemme på eget anlæg omkring BV Arena. Derefter træner vi hver tirsdag og torsdag kl. 18:30-20:30.

Bliver der serveret suppe eller har I andre faste traditioner og hvordan plejer fremmødet at være til opstart/standerhejsning hos jer?
– Traditionen tro er der suppe og informationsmøde om den nye sæson efter en let og hyggelig træning. Der plejer som regel at være rigtig god opbakning. Ikke bare til opstart, men til vores træninger generelt. Jeg håber vi bliver mellem 25-35.

Hvem er træner og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
– Undertegnede, Søren står i spidsen for vores 1. Hold, sammen med assistent Daniel Grunnet. Ivan Schou er chef for 2. Holdet hvor Frederik Kjeldsen er holdleder. Til sidst og ikk mindst står Brian Fugleberg i spidsen for 3. Holdet, hvor Jeppe Hvid er holdleder.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når i starter forberedelserne til den nye sæson?
– Der kommer helt sikkert nogen der har hældt flere bajere ned end de har lavet driblinger. De får det nok hårdt den første uge eller 2. Derudover er jeg priviligeret at rigtig mange af spillerne nyder at holde sig i go form. Uanset hvad skal vi nok nå at komme i form inden turneringen starter. Det bliver mig og mit trænerteams fornemmeste opgave inden slutningen af marts.