Jyllandsserien 2 Pulje 4

AARHUS 1900 MANGLER EN TRÆNER TIL DERES JYLLANDSSERIE-MANDSKAB

Foto: Aarhus 1900

Hvor og hvornår starter i forberedelserne til forårssæsonen og på hvilket tidspunkt skal I træne i 2020?
– Træningen er gået i gang på de Aarhusianske veje og diverse fitnesscentre. Fodbolden starter på kunst den 3. Februar og vi forsætter herefter på kunst nogle gange ugen frem til sæsonstart. Herefter på græs på Langenæs og træner fast kl. 18.30-20.00 tirsdag og torsdag.

Bliver der serveret suppe eller har I andre faste traditioner og hvordan plejer fremmødet at være til opstart/standerhejsning hos jer?
– Vi starter en hverdagsaften på kunstbanen, så desværre ingen suppe efter træningen. Mon ikke der alligevel nok skal blive plads til et utal af røver historier.

Hvem er træner og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
– Jeg fortsætter selv som cheftræner, men vi mangler vores en træner mere, så nævn gerne at vi ønsker en træner mere til vores Jyllandsserie herre hold i Aarhus C.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når i starter forberedelserne til den nye sæson?
– Den plejer at være ret god. I dag skal man jo ligne nogen der kan ringes op af Paradise Hotel hvert øjeblik det skal være, så mange spillere træner meget ved siden af bolden. Dog er der som bekendt den mere kendte fodboldform, og den skal alle lige finde frem til i løbet af februar/marts. Det plejer at gå godt. Pt. 5 planlagte træningskampe imod super stærke modstandere, så mon ikke vi nok skal komme i perfekt form til turneringsstart.