Jylland Serie 2 Pulje 19

FC HORSENS-ANFØRER VIL IKKE LØFTE SLØRET

FOTO: FC Horsens

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
– Vi plejer altid at have en træningslejr eller et ryste-sammen-arrangement”. Sidste år var vi hos Vingsted Hotel & Konferrencecenter hvor vi havde en weekend fyldt med fodboldtræning, styrketræning og teambuilding i fantastiske omgivelser. På trods af knap så gode vejrforhold var det en fremragende tur hvor hele seniortrinnet, unge som gamle blev rystet endnu mere sammen og stillet overfor opgaver de normalt ikke bliver. Desværre kan jeg ikke løfte så meget af sløret for planerne i år men jeg kan afslører at det er noget man ikke vil gå glip af.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
– Så vidt jeg ved har vi ikke nogle nye tilgange på vej eller nogle afgange. Til gengæld har vi flere bærende spillere og rutinerede kræfter tilbage fra længerevarende skader og det bliver et stort boost for klubben både på og uden for banen.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte karrieren der?  
– Alle er velkommen i FC Horsens hvis man har lyst til at prøve noget nyt. Vi har en god træningskultur og er altid mange til træning. I alle de år jeg har spillet i klubben har vi altid haft meget lav tilgang og jeg ved ikke hvorfor men vi er slet ikke så farlige som vi er på banen. I øvrigt har vi fremragende faciliteter med bl.a sauna i omklædningen. Så fremt man ønsker at prøve kræfter med FC Horsens skal man holde øje med vores Facebookside angående vores opstart d. 25 Januar. – Ønsker man at prøvetræningen skal være diskret er det self noget vi tager hensyn til.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
– Vores træningskampe og pre-season er tilrettelagt men derfor er man altid velkommen til at kontakte Jesper Danefeld. Kontaktoplysningerne kan findes via FC Horsens officielle hjemmeside.