Jylland Serie 1 Pulje 7

NYE SPILLERE TIL PRØVETRÆNING I VRI

NYE SPILLERE TIL PRØVETRÆNING I VRI

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
– Vi plejer ikke at tage på træningslejr og det kommer vi heller ikke til i begyndelsen af 2020. Der vil selvfølgelig altid være behov for at få rystet spillerne endnu mere sammen, men der er allerede et stærkt, socialt sammenhold i truppen.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
– Her i vinteropstarten er der altid nye spillere, som kommer for at prøvetræne med truppen, og det er de altid velkomne til. Vi har allerede fået tilgang af flere spillere, men der er også flere, som ikke fortsætter her til foråret. Vi har en trup på +35 spillere, så det er kun naturligt, at nogle stopper pga. studier, fordi de vil prøve noget nyt eller fordi, at de har brug for en pause fra fodbolden.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Vi har et utroligt stærkt sammenhold i førsteholdstruppen, som dækker første- og reserveholdet. Mange tidligere nye spillere har sagt, at træningskulturen har været en væsentlig faktor for deres skifte, så det må blive sammenholdet og træningskulturen, der er argumenterne for at komme til VRI. Man er altid velkommen til at kontakte trænerteamet for at komme ned til prøvetræninger. Det eneste krav, som vi har til nye spillere, er, at man som minimum har niveau til at spille i serie 1.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
– Vi har allerede træningskampene på plads for både danmarksserien og serie 1.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]