Danmarksserien Pulje 1

LUKA DUMIC COMEBACK I KFUM ROSKILDE

LUKA DUMIC COMEBACK I KFUM ROSKILDE

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et “ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
– DS-truppen tager på træningslejr i Tyrkiet i uge 8. En træningslejr, hvor også klubbens ungdomsspillere i årgangene U13 – U19 er med.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
– Rygter skal der nok være, men så længe, det ikke er noget konkret, falder det svært at forholde sig til det. Træningen startede lørdag d. 11. januar, og p.t. råder vi i hvert fald over den trup, der gjorde det så fint i efteråret. Plus et comeback til Luka Dumic, der efter sin knæoperation nåede at få indhop i de to sidste kampe før vinterpausen. Først til marts kan vi nok regne med at se Dumic i samme form som før del alvorlige skade, og så bliver det nærmest som at få en ny spiller.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– KFUM er et teknisk og taktisk velfunderet mandskab, der har meget fokus på boldbesiddelse. Holdet skaber rigtigt mange chancer og laver mange mål. Cheftræner Stefan Håkansson har formået at skabe en meget seriøs træningskultur, men samtidig lægger klubben vægt på, at det hele skal foregå i et socialt miljø med fællesskabet som en meget vigtig størrelse.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
– Vi har modstanderne klar og spiller ud over træningslejren i Tyrkiet mod Slagelse, Avarta, Tuse, AB Tårnby og Lund fra Sverige.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]