Jyllandsserien 2 Pulje 4

AARHUS 1900 ALTID KLAR TIL KAMP

Foto: Aarhus 1900

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
– Normalt er vi på Nykøbing Mors på træningslejr, men desværre kommer vi ikke afsted i år. Der er i stedet ved at blive planlagt andre sociale ting ovenpå fodbold træningerne og kampe, så mon ikke det nok skal blive en rigtig god opstart.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
– Ja det ser rigtig godt og spændende ud. Flere spillere har meldt deres ankomst. Pt. Er der 6 nye spillere i gruppen – flere spillere med erfaringer fra højere niveau, så det bliver rigtig fedt. Vi har et par afgange fra “ældrerådet” i truppen – så vores proces med at gøre holdet yngre igen går den rigtige vej og rigtig mange unge spillere har nu fundet vej til vores stærke trup.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Ja absolut!!! Vi spiller sjovt, fremadrettet og spændende fodbold som gør en glad. Har man lyst til at give den gas, træne i Aarhus C og være en del af en stærk trup, gode og super flinke spillere – men samtidig af en vildt social klub med mange fester i klubben på tværs af niveau og køn, så skal man absolut kommer til klubben. Vi er meget åbne for nye spillere, så skriv endelig til mig, hvis du er på vej til Aarhus fra en klub eller spiller et sted i Aarhus og ønsker at prøve noget nyt.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
– Vi har planlagt 5 kampe indtil videre, men er altid klar på en kamp – måske en hverdagsaften i februar eller marts. Så skriv bare til mig på 40904018