Jyllandsserien 2 Pulje 4

AABENRAA-SPORTSCHEF ROSER DET FANTASTISKE TRÆNINGSMILJØ I KLUBBEN

AABENRAA-SPORTSCHEF ROSER DET FANTASTISKE TRÆNINGSMILJØ I KLUBBEN

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
– I starten af marts tager vi på en træningslejr. Vi har ikke 100% destinationen på plads, men vi kommer til at bruge turen på at få sammenspillet folk både på og udenfor banen.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
– På afgangssiden har vi tre spillere der forlader os grundet studie og udenlandsrejse. Dertil kommer at Peter Lykkegaard overgår fra vores 1.holdstrup til trænerteamet. Til gengæld får vi 8 nye spillere til klubben, som gør at vi står ganske stærkt til den kommende sæson.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Ganske enkelt fordi vi har et stærkt setup og et fantastisk træningsmiljø. Vi sætter kammeratskab og respekt for hinanden højt på dagsordenen og gør alt for at alle føler glæde og fornøjelse ved at være i AABK.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
– Umiddelbart har vi vores testkampe på plads. Vi har dog valgt at holde lørdag den 21/3 åben, da det er den sidste weekend før turneringsstart. Skulle der være en unik modstander der henvender sig, så tænker jeg vi er klar denne dag også.