Københavnsserien

POSTEN & FLØDETOUCHET ER VÆK I BK SKJOLD

FOTO: Bk. Skjold

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
Drengene har selv arrangeret en tur sydpå, så i marts tager vi af sted i nogle dage på en god social tur, hvor vi forhåbentligt kan spille på lækre græsbaner og nørde lidt.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
Vi mister til min store ærgrelse humørsprederen med flødetouch, Mediano-stemmen og ikke mindst Afrika-elskeren, Buster Kirchner, til Tanzania hvor han skal lære swahili. Derudover har jeg på fornemmelsen en enkelt eller to mere stopper, men det er ikke bekræftet. Derudover flyttede Lasse Post i efteråret tilbage til Jylland for at passe på Danmark gennem sit militære virke. Post er en fremragende karakter og fantastisk gut, og jeg misunder den klub, han kommer til at tørne ud for. På tilgangssiden har jeg fået henvendelser fra nogle spændende spillere, som kan supplere truppen godt. De skal selvfølgelig testes, og vi skal se om der er match. Generelt er min fornemmelse, at vi som trup kommer forstærket ud, og vi vil klemme enhver dråbe ud af opstarten.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte  karrieren der?
Godt socialt sammenhold, god træningskultur og ikke mindst mulighed for udvikling.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
Man kan altid kontakte mig hvis man kunne tænke sig en kamp, så vil jeg se om vi kan finde ud af noget.