Albaniserien

FJORDAGER-OPSTART HAR BUDT PÅ BÅDE VELKOMMEN OG VEMODIGT FARVEL

FJORDAGER-OPSTART HAR BUDT PÅ BÅDE VELKOMMEN OG VEMODIGT FARVEL

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
– Vi har ikke en træningslejr vi skal på her i opstarten. Dertil er truppen godt sammentømret, så konkrete ryste sammen arrangementer er ikke planlagt.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
– Vi har sagt velkommen til Sebastian Villemoes, der er en meget dygtig spiller, som besidder mange af spillet facetter, så det bliver spændende at få ham i gang. Ellers er der ikke det store at tilføje på indgående transfers på nuværende tidspunkt. Vi har til gengæld sagt vemodigt farvel til Rasmus Dyrløv Madsen og Lasse Bramvel Christensen, der har gjort et stort stykke arbejde for holdet i de seneste sæsoner. De vil uden tvivl blive savnet på banen såvel som i omklædningsrummet.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Vi har været igennem en længere rejse for at komme tilbage til Albani serien, hvilket har skabt et fantastisk miljø i truppen som vi ønsker at bygge videre på – Både på- og udenfor banen.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
– Det har jeg faktisk ikke helt styr på. Jeg ved dog, at vores træner, Michael Bjørn Nielsens telefonnummer er at finde på vores hjemmeside, hvis der skulle være en interesse for at møde os.