Jylland Serie 2 Pulje 21

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN-CHEF: JEG FØLER VI HAR ET SÆRLIGT SAMMENHOLD

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN

Står den i begyndelsen af 2020 på træningslejr og hvis ja hvor skal I hen eller er der et ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben?
– Vi holder “træningslejr” hjemme i klubben. En lørdag med aktiviteter, kampe, socialt samvær og en lille fest om aftenen. Det bliver uden tvivl en go dag i godt selvskab.

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt hvordan ser det ud på afgangssiden?
– Jeg har ikke hørt om nogen, men alle er velkomne. Uanset hvilken tilgang man har til fodbolden så rummer vi dem i Boldklubben Vestkysten. Det giver et frisk push mår der kommer nogen udefra som måske ser tingene på en ny måde, og så er naturlig konkurrence om pladserne kun sundt for den individuelle udvikling.

Hvis man ønsker at prøve noget nyt, hvorfor skal man så slå et smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Jeg tror ikke vi gør tingene så meget anderledes end mange andre steder. Alligevel føler jeg vi har et særligt sammenhold og spillerne har det godt med hinanden på tværs at vores 3 senior hold. Udover det synes jeg vi formår at have et miljø hvor både spilleren med ambitioner og spilleren der kommer får det sociale kan være med.

Søger i træningsmodstandere og hvis ja hvem og hvordan skal man kontakte jer?
– Jeg tror efterhånden alle 3 hold har deres opstart på plads. Når det er sagt er man da velkommen til at skrive eller ringe hvis man ønsker en træningskamp. Det kan jo være der opstår en mulighed.