Danmarksserien Pulje 1

GENPRES OG RESTFORSVAR I FOKUS HOS TAASTRUP

FOTO: Taastrup FC

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Vores sportschef Jørgen Kolter. Fordi han trækker et kæmpe læs. Ikke bare for Danmarksserieholdet, men i hele Taastrup FC. Han fortjener at blive nævnt og hædret.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
Vi spiller vores første træningskamp mod Greve lørdag d. 1. februar kl. 11.45 hos dem. Vi glæder os til at komme i gang igen og programmet ser rigtig fint ud. Specielt vores kamp mod Ishøj d. 15. feb, der i anledningen af VARs indtog i 3F Superligaen, er blevet flyttet til RTD Farum Park så Superligadommerne kan få trænet i VAR. Det bliver en sjov kamp at deltage i. Kampen spilles kl. 16.00

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det? 
Vi skal i den kommende sæson fokusere på vores genpres og restforsvar. Grunden til vi vælge netop de to fokuspunkter, er at jeg forventer at vi i langt størstedelen af kampene bliver spilstyrende.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
Mine forventninger er at jeg som træner udvikler mig igennem spillernes forståelse for vores spillesystem, udtryk og principper.