Jylland Serie 2 Pulje 13

FARSØ-CHEF ROSER MANGE ILDSJÆLE I KLUBBEN

Foto: Farsø-Ullits

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
– Jamen der er rigtig mange i vores klub der gør et kæmpe stykke arbejde. Vores stadioninspektør forsøger på aller bedste vis at tilfredse alle spillere i klubben med et kæmpe arbejde omkring banerne. Så er der mange af spillerne som gør et stort arbejde i klubben ved at være ungdomstræner, som den vej skaber rigtig gode relationer ungdom/senior imellem. Et aktivitetsudvalg som gør det fantastisk. Formanden har også rigtig mange poster i klubben så der bliver der også brugt mange timer. Når alt samles sammen er min overbevisning at alle bidrager alt hvad de kan til klubben. Og ja det blev så ikke til én person men syntes ikke det var nemt at nævne en frem for andre i denne sammenhæng.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
8-2 mod GUG.
15-2 mod Skals.
22-2 mod Brønderslev.
29-2 mod Spjald.
7-3 mod LKB.
14-3 mod Chang.
21-3 mod Støvring.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
– At vi kommer i den rette fysiske forfatning. At vi som hold udvikler os og at alle omkring giver alt hvad de har i sig. Spilkonceptet skal også have en lille justering.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– At jeg udvikler holdet og mig selv. At der vil blive skabt en rigtig hård konkurrence omkring pladserne.