Københavnsserien

BK SKJOLD VIL BLIVE ENDNU DYGTIGERE PÅ KUGLEN

FOTO: Bk. Skjold

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Ja, vi har en del gutter der hjælper til. Men især Lars Poulsen skal have stor ros. Hjælpsom og fuld af ideer, en type som man ønsker at have omkring holdet. Han hjælper med stort og småt og uden at beklage sig. Udover det er der nogle gutter omkring klubben som Overmans og Philip, der er gode til at hjælpe til.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
Vi starter lørdag mod AB’s U19 og herefter turnerer vi rundt mod modstandere på DS-niveau, KS-niveau og lidt under. Vi forsøger så vidt muligt at møde nogle andre modstandere end fra turneringen.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
Vi kan ikke lade være med at ville have kuglen, så vi skal blive endnu bedre med den. Modstanderne er begyndt at indstille sig på os, og da vi ikke har nogle tonsere foran vi bare kan smide den op på, så må vi udvikle os og blive endnu dygtigere med bolden og i offensive åbninger.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
Jeg forventer, at vi lægger det nødvendige hårde arbejde i opstarten, som skal til for at gøre halvsæsonen sjov. Ingen forærer os noget, så vi må slide for hvert point vi skal have. Så forventer jeg vi leverer noget fedt fodbold med fuld pedal og tempo.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]