Sjælland Serie 2 Pulje 4

FK SYDSJÆLLAND-MÅLMAND KAN IKKE BEGRÆNSE SIG

Foto: FK Sydsjælland

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
– Kan ikke kun begrænse mig til en. Så det må blive tre.

Først er der formand Pia. Kvinden med det største FK hjerte. Har man brug for Pia, så stiller Pia op. Mangler holdene i klubben noget, så kan det som regel blive løst. Hun er nok den der bruger suverænt flest timer i klubben. Hun er bare El Presidente. 
Så er der Tommi A. Han sørger for at vaske vores tøj. Han besøger vel vaske rummet 2-3 gange om dagen. Så det er heldigt at han tit er hjemme fra arbejde ved 9-10 tiden om formiddagen. Han er også senior holdenes største kritiker. Der bliver ikke lagt fingre imellem når det går skidt. Men vi er heller ikke tørstige, når det går godt. Så falder der tit bajere af på Tommi’s regning.  Sidst er der holdleder Modse. Han har de sidste 3 år sagt, at nu holder han en pause. Alligevel står han der til første træning. Modse står også for live opdateringer på Facebook. Og der er næsten aldrig under 100 kommentarer. Ellers har det været en kedelig kamp 😂

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
– Første kamp er 8/2 mod Præstø. Derefter går der 2-3 uger mellem hver kamp. Vi har ikke tænkt os at dræbe os selv, med kampe hver weekend. Erfaringer fortæller at spillerne bliver for mætte. De skal gerne være sultne når turneringen starter.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
– Fokus bliver selvfølgelig at komme i form. Der udover bliver der også ændret i spillestil, så det skal vi også arbejde en del med.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Nu står jeg jo i en ny rolle, som spillende assistent træner. Så de bliver delt op i 2. På banen skal jeg byde ind med erfaring, da jeg er måske bliver den ældste på holdet.
Som træner bliver et af mine største punkter at stå for mandskabsbehandlingen. Det bliver min opgave at sørge for at spillerne er glade og tilfredse. Og hvis de har lyst til at bitche over chefen, men ikke vil sige det direkte til ham, så kan man gøre det gennem mig.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]