Jyllandsserien 1 Pulje 1

TJØRRING HAR FOKUS PÅ DEFENSIVEN

TJØRRING HAR FOKUS PÅ DEFENSIVEN

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
-Flemming spring (sportsligkoordinator) Ole Christensen (senior formand) samt Kai Nørreholm (Formand) gør et kæmpe stort stykke arbejde for at senior fodbold i Tjørring if fungere som det skal. De sætter stor ære i at tingende bliver gjort ordenligt så spillere og trænere har de optimale forhold. Vi i senior herre sætter stor pris på deres arrangement og vilje til at hjælpe klubben. Vi må heller ikke glemme vores skønne ”vaskekoner” i 2x Else, som altid sørger for tøj til træning og kampe samt de 3 holdleder, Preben, Christian og Tommy som gør et kæmpe arbejde for at spillerne er klar til kampe – uden alle dem, var der igen fodbold.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
– Vi spiller mod Ringkøbing S1 torsdag den 30/1 kl. 19.00 og derefter har vi ellers kampe hver weekend.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
– At vi skal i form må være det vigtigste. Ellers har vi fokus på at blive endnu bedre defensivt samt at få holdet til at fungere endnu bedre sammen.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– At jeg er den bedste udgave af mig selv, så jeg kan få mit hold til at præstere hver eneste træning og kamp. Så har jeg også forventninger om at alle på holdet skal vide hvad vores plan A & B er, samt at alle skal kender deres opgaver når de går på banen.