Jylland Serie 2 Pulje 19

FODBOLD-SULTEN FC HORSENS-ANFØRER ROSER CHEFTRÆNER JESPER DANEFELD

FODBOLD-SULTEN FC HORSENS-ANFØRER ROSER CHEFTRÆNER JESPER DANEFELD

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
– Jeg vil gerne fremhæve vores cheftræner Jesper Danefeld. Resultaterne har ikke været prangende det sidste års tid men Jesper pumper FC blod rundt i kroppen. Han er FC mand helt ind til benet og han brænder for projektet som ingen andre.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
– Vi har et tæt program og der bliver rig mulighed for at få meter i benene.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
– For vores vedkommende handler det om at komme i ordentlig form. Vi skal kunne dominere vores gruppe spillemæssigt som nedrykker og kan vi holde et højt tempo i 90 min bliver vi en svær modstander.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– For mit eget vedkommende handler det om at komme helskindet igennem sæsonen. Jeg brækkede skinnebenet for et år siden og så røg begge ledbånd og menisk i samme ben. Jeg har ikke spillet regelmæssigt fodbold i lang tid og jeg savner det. Jeg er sulten og spændt på den nye sæson og jeg håber at gutterne har det på samme måde.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]