Danmarksserien Pulje 1

ROSKILDE KFUM-PRESSECHEF: DER SPILLES MEGET SKRALDEMANDSFODBOLD I RÆKKEN

FOTO: Roskilde KFUM

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som opryknings favoritter og hvorfor spår du dem, til at tage billetten et step op?
– I Danmarksseriens pulje 1 fører Roskilde KFUM med fire point flere end Ledøje-Smørum (LSF). Det er svært at forestille sig, at andre for alvor kan komme i betragtning til den førsteplads, der i bedste fald giver oprykning.

Hvem forventer du ender under den triste side af stregen, når sæsonen er slut?
– Som det ser ud lige nu, er der rigtigt langt op til stregen for Birkerød, Tårnby og Herlev. Men vi har ofte set, at til- og afgange i vinterpausen kan få billedet til at se anderledes ud. Desuden siger min fornemmelse mig, at et hold som Tårnby har kapacitet til at skrabe rigtigt mange point sammen, hvilket de sådan set begyndte på allerede i slutningen af efteråret.

Hvordan vurderer du holdendes styrke i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Der spilles rigtigt meget “skraldemandsfodbold” i rækken med meget lidt flow i spillet og med mere vægt på taktiske og fysiske dyder end på teknik og kreativitet. Uden at fornærme nogen tør jeg godt påstå, at KFUM er bedre kørende på disse parametre end de fleste modstandere.

Hvis du ser på jeres kampprogram i foråret, hvilken kamp glæder du dig så mest til og hvorfor ser du specielt frem til denne?
– Topopgøret på udebane mod LSF i slutningen af april bliver selvfølgelig meget interessant. Og så forhåbentlig også de to kampe om oprykning, som vi givet fald skal ud i mod vinderen af DS, pulje 2.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]