Københavnsserien

PI-CHEF: HUSUM SKILLER SIG UD

FOTO: PI Fodbold

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som opryknings favoritter og hvorfor spår du dem, til at tage billetten et step op?
– Jamen der er vel ikke den store tvivl om at den helt store favorit til oprykningen må være Husum. De har det mest stabile hold og har en god og bred trup. En lille outsider kunne være Skjold, som også har gjort det ganske godt, men som dog har haft lidt flere udfald.

Hvem forventer du ender under den triste side af stregen, når sæsonen er slut?
– På nuværende tidspunkt ved man ikke engang hvor mange nedrykkere der vil være fra rækken, så et svært spørgsmål at svare på. Samtidigt der kan ske en masse ting henover en vinterpause, hvor forskellige hold for rykket en masse ting. Og sidst, så ligger vi selv i den tunge ende når vi starter op igen, så vi får kamp nok med at kigge på os selv og få rykket os væk fra de kedelige pladser, frem for at vurdere og bedømme andre hold i rækken.

Hvordan vurderer du holdendes styrke i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Synes at Husum skiller sig ud som det stærkeste hold og ellers mener jeg at rækken er meget lige, hvor alle kan slå hinanden på en god dag. Vores egen styrke ligger der hvor vi kan slå alle når vi rammer vores topniveau, men omvendt også tabe til alle, hvis vi ikke rammer dagen.

Hvis du ser på jeres kampprogram i foråret, hvilken kamp glæder du dig så mest til og hvorfor ser du specielt frem til denne?
– Har ikke en specifik kamp, men glæder mig bare til at komme i gang. Skal jeg alligevel pege på et par kampe så må det være imod Husum da der altid er gang i den når vi mødes og så til lokalopgøret imod vores naboer fra FCU.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]