Albaniserien

DALUM-CHEF: BARE SPØRG AGF

DALUM-CHEF: BARE SPØRG AGF

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som opryknings favoritter og hvorfor spår du dem, til at tage billetten et step op?
– Det bliver enten 13 eller 9’erne. Hvem det bliver skal nok blive spændende at følge, men det er klart at 13 har lidt plads til at dumme sig i, men det er ikke meget. Hvorfor, fordi de har et større set up end os andre og de skal og bør også ligge op kæmpe om oprykningen ud fra deres materiale.

Hvem forventer du ender under den triste side af stregen, når sæsonen er slut?
– Der er 5 ud af 15 som smutter ud, hvilket er en stor del især når der også kun er en oprykker. Jeg skal ikke kloge mig på hvem de 5 hold bliver, men det er tæt. Tror det handler om at få en god stime og få samlet point op mod de direkte modstandere i bunden.

Hvordan vurderer du holdendes styrke i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Målet vi meldte ud i sommers var top 6 og pt er vi 3’er med ét point op til nr.2. Målet er stadig top 6, men vi vil da gerne se om vi kan holde den nuværende placering. Vi kan slå alle hold i rækken og vi tager også ofte favoritrollen på os, men er vi der ikke mentalt og fysisk så kan vi også smide dumme point. Så vi skal præstere hver kamp!

Hvis du ser på jeres kampprogram i foråret, hvilken kamp glæder du dig så mest til og hvorfor ser du specielt frem til denne?
– Måske den sværeste start i rækken. Nr 1 fra B1913 møder vi i den første runde og de vil helt sikkert gøre alt for ikke at tabe til os igen. Derefter rækkens sværeste udebane i Marstal. Det er vurderet ud fra afstanden men også at de får rigtig mange point på hjemmebane og det er et svært sted og spille, bare spørg AGF.