Sjælland Serie 1 Pulje 2

VALLENSBÆK-CHEF: DET SER SVÆRT UD FOR GREVE

Vallensbæk

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som opryknings favoritter og hvorfor spår du dem, til at tage billetten et step op?
Næstved, Herfølge og os selv hvis jeg skal vurdere ud fra de kampe vi har mødt de respektive tophold. Der leverede Næstveds lille hær af 1.divs reservere virkelig god offensiv fodbold, stiller de med det hold hver gang, kan jeg ikke se hvordan det er muligt at sætte point til i en serie1 kamp. Herfølge gik også ud med en god offensiv tilgang til kampen og vi var i perioder godt presset på Herfølge stadion. Solrødderne kommer man jo heller ikke uden om, en lidt anden tilgang til spillet end to andre nævnte hold, men da de indtager dukse pladsen foran pga de har været bedre til at lave point. De formår at sparke kuglen i kassen og gøre det ufatteligt svært at score i mod dem.

Hvem forventer du ender under den triste side af stregen, når sæsonen er slut?
Hvis Greve ikke har været på transfermarkedet og hentet en helt ny trup, så ser de 0 point de har skrabet sammen indtil videre ikke så godt ud.. Tænker også et Fuglebjerg nok ligner et hold der nok er på vej ned og runde..

Hvordan vurderer du holdendes styrke i rækken, set i forhold til jer som hold?
Det er en rigtig fin serie1 vi er placeret i. Men er ikke i tvivl om at vores eget hold er det bedste i rækken. Hvis man har altså har den rigtige indstilling til hver kamp og ikke tror at træningen er noget der skal hurtig skal overstås for at komme til at spille kampe. Dog husker jeg Suså som et rigtig stærkt mandskab, samt både Herfølge og Næstved som de 3 hold vi har mest at se til i mod.

Hvis du ser på jeres kampprogram i foråret, hvilken kamp glæder du dig så mest til og hvorfor ser du specielt frem til denne?
Allerede vores kamp nr 2 mod rækkens førerhold Solrød glæder jeg mig til. Den eneste kamp det første halvår, hvor vi direkte forærer point væk og så oven i købet til rækkens tophold. Det er den kamp vi personligt har været mest utilfredse med og som vi rigtig gerne vil revanchere. Så det jo også altid sjovt at møde topholdet i rækken på eget græs, hvor man må forvente de vil forkæle deres hjemmepublikum lidt..