Jyllandsserien 1 Pulje 1

TJØRRING VIL GERNE VINDE OVER HOLSTEBRO OG RANDERS FREJA

Tjørring IF

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som opryknings favoritter og hvorfor spår du dem, til at tage billetten et step op?
– Det må være Frederikshavn og AaB da de vandt pulje 1 rimelig suverænt – jeg kender ikke til de 2 hold, men GUG og Hjørring som også var med i den pulje syntes jeg er rigtig stærke. Viborg og Randers er også rigtig stærke hold. Så har jeg ikke nævnt os selv, selvom vi blev nr 1 og har 3 point med over, men det gør jeg ikke af en simple grund, vi fik kun 5 point mod de 3 andre som kom med over i JS1 så der skal bevises lidt mere hvis vi skal løbe med titlen som nr 1.

Hvem forventer du ender under den triste side af stregen, når sæsonen er slut?
– Det kan blive alle 8 hold.

Hvordan vurderer du holdendes styrke i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Jeg tror det er meget lige, mange af holdene kan både spille flot og fysisk. Tror der bliver rigtig mange gode og tætte kampe i denne pulje.

Hvis du ser på jeres kampprogram i foråret, hvilken kamp glæder du dig så mest til og hvorfor ser du specielt frem til denne? 
– Ikke nogen bestemt, men vi vil rigtig gerne prøve at vinde 1 kamp mod Holstebro og Randers for det kan vi åbenbart ikke😄

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]