Jylland Serie 1 Pulje 8

VI KAN GØRE EN GOD FIGUR, UDTALER AGF-TRÆNER

VI KAN GØRE EN GOD FIGUR, UDTALER AGF-TRÆNER

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som opryknings favoritter og hvorfor spår du dem, til at tage billetten et step op?
– Jeg tror det bliver en tæt pulje. Det er svært at se om nogen kommer til at skille sig ud som det gjorde i efteråret med Brabrand og IFSK. Men jeg synes altid CIF er et godt hold med nogle gode gutter. Og så må vi som om nogle af oprykkerholdende kan overraske. Det tror jeg måske nok. Et par spændende hold der er kommet op. Derudover er der jo Freja som også spillede et solidt efterår. Kan de bygge videre på det. Så kan de også blande sig i toppen.

Hvem forventer du ender under den triste side af stregen, når sæsonen er slut?
– Det bliver en tæt pulje og der skal arbejdes hård for alle point. Hvem der ender under stregen er svært at spå om.

Hvordan vurderer du holdendes styrke i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Vi kender jo Freja og dem har vi nogle tætte kampe med. Måske med en lille overhånd til dem. CIF har nogle vildt dygtige spillere og jeg tror også på her at det bliver nogle tætte opgør. For vores eget vedkommende har vi mistet lidt flere spillere end jeg havde håbet på og så må vi se hvor meget der kommer ind. Vi mangler rigtig meget defensive folk. Det giver noget ubalance i træningen og trækker store veksler på dem der er. Men jeg tror på en god sæson med gode kampe og en masse gode stunder udenfor banen.

Hvis du ser på jeres kampprogram i foråret, hvilken kamp glæder du dig så mest til og hvorfor ser du specielt frem til denne?
– Jeg glæder mig faktisk til dem alle. Det er altid sjovest når man vinder og jeg tror også vi kan gøre en god figur. Men jeg synes vi er ved at have en trup med nogle unge gutter der er en fornøjelse at være sammen med. Så generelt glæder jeg mig bare til vi er ordentligt i gang og man igen har nogle af sine ugentlige timer på det skønne Fredensvang.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]