Jylland Serie 2 Pulje 19

FC HORSENS TAGER FAVORITVÆRDIGHEDEN

FOTO: FC Horsens

Hvad er klubbens målsætning i forårssæsonen og er den realistisk – hvorfor/hvorfor ikke?
– Målsætningen er oprykning. Vi er for gode til at spille serie 2 og som nedrykker først fra Jyllandsserien og siden serie 1, er der ingen tvivl om at vi går benhårdt efter oprykningen. Vi har truppen og de spillemæssige kvaliteter til at være med i toppen og vi tager gerne en af favoritrollerne på vores skuldre.

Hvilket personligt mål har du i forårssæsonen?
– Som nævnt tidligere handler det for mit eget vedkommende om at bygge stille på og forblive skadesfri efter en lang periode uden regelmæssigt fodbold. Derudover handler det om at vi som hold finder ind i en god rytme igen med sejre og point på kontoen – alt andet er sekundært.

Er der kommet nye spillere til klubben, samt er der også røget nogle den “forkerte vej”?
– Vi har et par gamle rutinerede spillere tilbage fra skade mv. Dog har vi ligeledes mistet et par spillere omkring førsteholdstruppen. Nogen skal i militæret, andre skal ud at rejse og nogen søger blot nye udfordringer eller har svært ved at få det til at gå op med arbejde og hjemmefronten.

Hvilken betydning får de ovennævnte til- og afgange for jeres hold?
– Det er helt naturligt med til og afgange. Vi er vant til det og har en bred trup, hvor stammen omkring holdet stadig er intakt. Forhåbentligt åbner det døren på klem for nye som kan gribe chancen og spille sig ind på holdet – det er positivt med øget konkurrence og vi ser frem til en ny sæson.