Jylland Serie 2 Pulje 21

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN-TRÆNER VIL GERNE UD AF ENTEN ELLER MØLLEN

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN

Hvad er klubbens målsætning i forårssæsonen og er den realistisk – hvorfor/hvorfor ikke?
– Vi er rigtig glade og stolte over at være tilbage i serie 2 igen. For os handler denne sæson om at redde/stabilisere os i serie 2. Vi sku gerne ud af den mølle med at det er enten eller med os. Når det så er sagt, så vil vi gå på banen til hver eneste kamp med troen på vi kan vinde. Så må vi se hvor langt det rækker. Vinder vi alle kampe tager vi en oprykning med, men absolut første prioritet er at undgå farezonen for nedrykning. Vi har spillerne til at indfri det. Jeg tvivler ikke et sekund på mine spilleres evne. Hvis vi kan tage efterårets glæde og optimisme med ind i foråret bliver det et spændende forår.

Hvilket personligt mål har du i forårssæsonen?
– Jeg vil rigtig gerne sætte et endnu mere tydeligt præg på holdet. Vores tilgang til spillet må gerne skinne endnu mere igennem i hver kamp. Så mit mål er at udvikle holdet yderligere gennem den daglige træning så vi i sidste ende får et mere definerbart udtryk når vi spiller.

Er der kommet nye spillere til klubben, samt er der også røget nogle den “forkerte vej”?
– Indtil videre er der dukket 3 nye op. Det er rigtig fedt og jeg håber at de bliver taget godt imod af de etablerede spillere. Vi har altid plads til flere, så vi er klar til at byde velkommen hvis nogen er fristet til at prøve sig af i BV.

Hvilken betydning får de ovennævnte til- og afgange for jeres hold?
– Det er svært at spå om endnu. Vi har kun trænet 2 gange, på baner der gir svære betingelser, så vil ikke evaluere på nogen endnu. Uanset hvad er det fedt når der kommer nye til. Det gir et frisk pust og så vil det af flere årsager være med til at højne niveauet for alle til træning.