Albaniserien

B1913-TRÆNER EN GOD MOTIVATOR

FOTO: B1913

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
– Daniel Piwodda er en god motivator og inspirerende at spille under. Daniel er yders velforberedt til både træning og kamp. Han bidrager til en fantastisk vinderkultur, som er ved at sætte sig os. Han er dygtig i sin kommunikation til spillere og sørger for alle er tilfredse på banen, såvel som i omklædningsrummet. Han er vigtig i den mission vi skal ud på dette forår!

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Der bliver knoklet på. Alle bidrager til at holde alle skarpe, og intensiteten til træningerne er med til at gøre alle bedre. Alle arbejder stenhårdt, om det er med støvler eller løbesko.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi spillede første træningskamp i lørdags mod TPI. 1-1 blev kampen. Det var en fin træningskamp hvor vi fik de fleste i kamp. Det vigtigste her i starten er, at få sendt så mange i spil og give minutter så vi står klar til forårets vigtige opgaver.

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
– At få sendt spillere i kamp og få noget luft i lungerne. Selvfølgelig vil vi gerne vinde, men det er vigtigst vi er i ordentlig fysisk forfatning.