Albaniserien

MORUD ARBEJDER MED DE RELATIONELLE FÆRDIGHEDER

MORUD MORUD

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
– Uha da, det må jeg nok hellere lade spillerne om, men er i hvert fald passioneret omkring min trænerrolle og ikke mindst min gode klub Morud.

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Jeg synes den har været ganske fin her i den spæde start. Vi har en masse træningspas ventende forude og regner da stærkt med at vi fortsætter med at arbejde hårdt, hvad enten det drejer sig om et spil på banen eller en løbetur på stierne eller en times hård fysisk træning i hallen. Det skal nok blive sjovt og jeg er sikker på at der er et par af gutterne, der kommer til at få ondt i nogle muskler, som de slet ikke vidste de havde. Alt dette starter torsdag efter normal træningspas.

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
– Vi har fået en del spillere med fra Veflinge som vi har lavet et seniorsamarbejde med, og det er vildt fedt at have dem. Vi er mange til træning og kan dermed lave nogle gode og kvalificerede træningspas til alle. Vi er lidt ramt af skader blandt de rutinerede, så dem må jeg vente på at få igang og det bliver godt når de melder sig klar igen.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi møder lidt blandende hold og skal i første omgang til Jylland og spille et par træningskampe, det bliver herligt at møde nogle andre hold end normalvis.

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
– At vi får løbet nogle meter og får arbejdet med vores relationelle færdigheder. Lægger ellers ikke så meget i træningskampene, men de kan da være gode til også at forsøge sig med forskellige spillere på andre pladser end normalt.