Jyllandsserien 1 Pulje 2

VATANSPOR VIL TAGE SKRIDT I DEN RIGTIGE RETNING

Vatanspor Vatanspor

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
– Volkan Ceran er jo en klub legende. Han har stået i spidsen for holdet i årevis og tog over, da holdet var i serie 3. Og siden er det gået stærkt med udviklingen i klubben. Som person er han en leder, en ven, en bror eller hvad der lige skal til i situationen. Mandskabsplejen er i top og fagligt / taktisk en af de dygtigste. Vatan og Volkan er det helt rigtige match – og jeg håber det fortsætter i mange år endnu. Han er Vatans Alex Ferguson.

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Den har været overraskende god. Vinteropstarten er ikke den mest populære, men både til løb udenfor og de første træninger på kunst, er spillerne mødt talstærke – og ikke mindst klar op. Og der blev gået til den allerede til første træning. Gutterne har helt klart savnet fodbolden.

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
– Spillernes motivation og lyst til at komme i gang. Spiller truppen er ung og ivrige efter at vise sig frem. Vi er stadig i opstarten, så ingen grund til at fokusere på det negative, hvis der da overhovedet er noget negativet.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi har allerede spillet den første træningskamp, hvilket resulterede i en 1-0 Sejr over Frederikshavn.

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
– At vi bliver ved med at bygge på fra sidste sæson. Om det er 1-2-3 skridt i den rigtige retning er underordnet – blot vi tager skridtene i den rigtige retning. Og en sejr vil da ikke være dårligt for selvtilliden.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]