Jylland Serie 2 Pulje 18

FODBOLDSTÆNGERNE OG FODBOLDHJERNEN SKAL I GANG HOS PRÜGELKNABE

Prügelknabe Prügelknabe

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
Det er Jan Kehlets første opstart som træner og han står derfor langt bedre rustet end da han blev kastet ud i det hele i sommers. Jan er engageret, grundig og ekstremt rundhåndet med de timer han lægger i klubben – på et halvt år er han allerede blevet en rigtig klubmand. Ambitionsniveauet er tårnhøjt og ideer er mange – noget der nok lige skulle kalibreres med truppen sidste år. Eksempelvis havde klubben og Jan en fremragende sæsonstart i 2019 med en 4-3-3-formation, hvor vi vandt 4 kampe i træk, men pga. skader begyndte vi at eksperimentere med taktikken – og lad os bare sige at det ikke fungerede efter hensigten for os mht. resultaterne😊 Men vi havde en absolut godkendt første sæson i serie 2 trods svære omstændigheder med ny træner og en kort opstart. Jan kender i år sin trup, hvilket må siges at være en fordel. Det handler om at have simple aftaler og lade truppens kvalitet klare resten.

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
Vi synger i vores musikvideo til melodi af Rollo og King ”løbetræning vægtes ikke højt”. Det er desværre et statement spillerne har taget meget alvorligt til sig. Vi har en anelse svært ved at få fuld tilmelding på løbetræningen. Til gengæld er der fuld plade så snart det dufter af kunstgræs og boldspil. Ambitionerne er intakte og der er høj intensitet på træningerne som altid.

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
Vi har ingen skader endnu (vi trænede første gang i tirsdags). På negativ siden florerer der rygter om transfervinduets første afgang fra truppen. På venstre back har vi en 140 cm høj sydeuropæer med krudt i røven. Et taktisk vidunder. Han har overtaget en mexicansk restaurant i Horsens og rygterne går på at han ikke kan få kabalen til at gå op. Samtidig ved vi, at en masse klubber fra Horsens-området allerede har haft snøren ude.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
Vi er med i DBUs træningsturnering og har første kamp mod Horsens United på søndag. Det er en lidt lang køretur, men det er også en del af charmen ved træningsturneringen – at komme lidt udenfor Aarhus og måle sig mod hold man intet kender til. Selvom man altid i de her kampe bliver mødt med ”vi har 23½ afbud i dag, så vi er normalt meget bedre”.

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
Vi skal have gang i fodboldstængerne og fodboldhjernen igen. Det er en kunst at få ramt det rigtige niveau af intensitet og antal kampe her i opstarten. Sidste år havde vi 21 tællende kampe på 3 måneder – det sætter sig mentalt og fysisk i en trup som vores og vi væltede i skader inden sommerferien sidste år. Det skal vi gerne undgå i år, så derfor har vi faktisk også fokus på at opstarten ikke må blive for hård, så truppen brænder ud. Når vi rammer april skal sulten gerne være på sit højeste – hvis der så lige skal gå 1-2 kampe før konditionen følger med, så er det noget vi lever med. Vi har desværre 6 kampe i DBU regi, så vi arbejder på at afsætte et par stykker af dem – Så hvis nogen mangler træningskampe er de velkommen til at kontakte os for at overtage en af vores.