Fyn Serie 1 Pulje 1

28 MAND TIL FØRSTE TRÆNING I B67

B67 B67

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
– Vi har i B67 Johnny Boxer Hansen som træner, og han er en stor kompetence at have i en klub som B67. Johnny har selv som både spiller og træner været en del af divisionerne, og man mærker tydeligt han har erfaring fra et højere niveau. Johnny har også været fysisk træner for mange professionelle hold gennem årene, og dette smitter i stor grad af på vores træning. Spillerene er altid i god form og bliver presset på den helt rigtige måde, så vi altid står skarpeste muligt. Som person er han meget ærlig, og pakker ikke tingene ind. Selve træningen er meget kamprelateret, og der er en helt klar plan på hvad der skal ske til både kamp og træning. Det er vigtigt af alle kender deres opgaver og roller, så får man det bedste resultat.

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Vi har fået en super god opstart, hvor folk allerede virker i god form, det tegner godt for resten af opstarten. Vi er meget fortrøstningsfulde.

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
– Det positive er helt klar at vi til første træning var 28 mand, selvom der var en del på vinterferie og sygdoms ramte. Også at der var ikke mindre end 12 nye spillere at prøve sig til, er helt fantastisk, og viser vi er på vej den rigtige vej med B67. Alle der var kommet, er gennem kammerater, der har snakket godt om vores lille fantastiske klub, med super gode forhold.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi møder i første kamp Dalum serie 1, og den skal afvikles på deres kunststofbane lørdag d. 15/2 kl. 13.

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
– Vi skal have en masse meter i benene, også går vi altid på banen for at vinde, træningskamp eller ej. Der vil også blive plads til at få prøvet et par af de mange nye spillere af, som skal gøre sig til og vise sig frem når de får chancen.