Jyllandsserien 2 Pulje 4

Blandet spillertrup i Lyseng

FOTO: Lyseng Stadion

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
– Det er svært at skulle beskrive en selv. Men meget faglig dygtig, godt humør. Har store forventninger til spillerne. Det er vigtigt at træningen både er sjov og lærende. Desuden synes jeg det er vigtigt, at dyrke det sociale udenfor banen.

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Noget blandet – men sådan er det når vores DS først skal have lavet trup. Men vi er på rette veje. Vi har fået en del unge spillere tilbage plus et par gamle. Og der har på det sidste været meget høj intensitet til træning.

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
– At de unge gør der det godt – og flere er kommet tilbage plus et par nye spillere

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi skulle have møde mødt Hatting men de meldte afbud 48 timer før kamp start, og Fredericia FF havde skiftet træner, og her havde den gamle træner Mogens Hjort, ikke givet besked videre til den nye træner i begge tilfælde utrolig dårlig stil – når kampene er aftalt i oktober 2019. Fem andre kampe mod Idrætshøjskolen, Kristrup, Kolind, Helsted og 1900 de næste uger.

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
– Udviklingen, finde den rigtige balance i holdet, lykkes med det vi træner og gerne et par sejre.