Jylland Serie 2 Pulje 15

ØLSTRUP-SPILLER TROR PÅ ET SPÆNDENDE FORÅR

ØLSTRUP ØLSTRUP

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
– Vores trænere brænder 100% for holdet, og jeg tror de vil gøre alt hvad de kan for at der kommer en oprykning indenfor et par sæsoner – nu har vi været tæt på flere gange. Men det er som sådan ikke et mål vi har sat os for denne sæson – vi skal se puljen an, se hvordan vi kommer fra land og så må man tage den derfra 🙂

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Top motiveret – altid mange til træning (typisk 15-18 i førsteholdstruppen og cirka det samme i andenholdstruppen)

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
– Det at vi har kunne holde på truppen, samt vi har fået lidt forstærkning og vores normale målmand er på vej retur fra skade. Alt det kombineret gør at jeg tror vi går en spændende sæson i møde.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi har lige spillet en god og intens kamp mod Skjern som vi tabte 2-1. Det var en kamp hvor begge hold prøvede nye formationer af og hvor nye spillere også blev spillet ind. Resultatet er ikke så vigtigt for os her, selvom det selvfølgelig altid er sjovere at vinde, men at få nogle meter i benene, se vores styrke og svagheder, så vi kan arbejde og udvikle os, det er hvad der er vigtigst her i starten. Så en super fed første træningskamp for os.

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
– Skarpere på de chancer vi skaber, for vi lavede nok mod Skjern, men vi kunne ikke sparke den i nettet 🙂

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]