top banner
top banner
top banner
Albaniserien

OPTAKT: TOPOPGØR MELLEM FØRSTE- OG ANDENPLADSEN – HVILKEN OPRYKKER VIL SEJRE I WEEKENDENS KAMP?

Foto: Albaniserien

I den første kamp af næste spillerunde tager Morud IF imod gæsterne fra OKS. Morud IF ligger i øjeblikket i bunden af tabellen, fortsat uden sejr, så der er ingen tvivl om, at de er sultne efter deres første af slagsen. De møder, et OKS mandskab der i øjeblikket ligger på en 5. plads i tabellen med ni point. En svær modstander for hjemmeholdet at møde. Tror du at de kan hente deres første sejr hjem? Spil med på kampen her!

I weekendens næste kamp tager vi en tur til Næsby BK mandskabets hjemmebane. Her tager de imod gæsterne Flemløse/Hårby til et spændende opgør i midten af tabellen. Med kun to point til forskel fra de to hold kunne det tyde på at blive en af weekendens mest spændende kampe. En sejr til hjemmeholdet vil betyde deres anden i sæsonen indtil videre. Tror du på Næsby BK sejr? Få odds 1.70 på dem her! 

Et hold der ligeledes jagter deres anden sejr i sæsonen er Nr. Aaby IK. De tager i weekenden en tur til SSV Højfyns hjemmebane til, hvad man må formode, bliver et svært opgør. Hjemmeholdet, SSV Højfyn, ligger nemlig i øjeblikket i midten af tabellen på en 6. plads med to sejre og ni point til deres navn. Bliver det hjemmeholdet der henter deres tredje sejr, eller kan gæsterne fra Nr. Aaby IK overraske og hente tre point med hjem fra kampen? Spil med på kampen her! 

Weekendens næste kamp er uden tvivl spillerundens mest højprofilerede opgør. Andenpladsen Bogense G & IF tager nemlig imod førstepladsen Allesø GF, til et brag af en kamp. En kamp der garanterer spænding og underholding i stor stil. Begge hold sidder i øjeblikket på 3 sejre, dog ligger Allesø GF i spidsen med et enkelt point mere end Bogense mandskabet. Hvem af de to oprykkere kommer til at kunne gå fra banen med 3 point og en førsteplads? Bookmakeren har Allesø GF som favorit til odds 2.05, spil på dem her! 

articles banner

Weekendens næste opgør er endnu et tæt et af slagsen, dog i den anden ende af tabellen. OB tager imod gæsterne fra Aarslev BK til et tæt og spændende opgør. Ingen af de to hold har formået at hente en sejr i sæsonen hidtil. Hvem der, af de to mandskaber, henter deres første sejr i sæsonen må tiden vise. I mellemtiden kan vi kun vente og se frem til det tætte opgør. Hvem tror du, der trækker det længste strå og henter sæsonens første sejr? Spil på kampen her!

Til den næste kamp i den kommende spillerunde skal vi højere op i tabellen. Her tager Krarup Espe Fodbold imod gæsterne Dalum IF til et vigtigt opgør i toppen af tabellen. Krarup Espe Fodbold ligger i øjeblikket på en 4. plads i tabellen med 10 point, hvor Dalum IF ligger sig på en 7. plads i tabellen med otte point. Med kun to point til forskel kan man forvente et tæt opgør med massere af spænding. Få odds 2.25 på sejr til Krarup Espe Fodbold her! 

I weekendens sidste opgør tager S.f.B. en tur til Marstal Stadion hvor de møder Marstal/Rise mandskabet. Oprykkerne S.f.B. har fået en stærk start på sæsonen og ligger i øjeblikket på en 3. plads i tabellen med 10 point. Kan Marstal/Rise, der ligger på en 10. plads i tabellen, sætte en stopper for S.f.B. mandskabets ellers så stærke start på sæsonen? Spil på kampen her!

Du kan spille på alle kampene i den kommende runde af Albaniserien HER.