top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 1

OPTAKT: TOPOPGØR MELLEM IF SKJOLD SÆBY OG GUG B – HVEM HENTER 3 POINT HJEM?

Foto: Jyllandsserien

I weekendens første kamp tager Aalborg Chang, der i øjeblikket ligger i bunden af tabellen, imod gæsterne fra RKG, der ligger to point over dem i tabellen på en 6. plads. Hvem kommer bedst fra kampen og tager tre vigtige point med sig videre i sæsonen? For hjemmeholdet, Aalborg Chang, vil en sejr betyde deres anden sejr i sæsonen. Bookmakeren har Aalborg mandskabet som favorit til odds 1.96, spil med på kampen her! 

Rundens næste kamp står mellem anden- og tredjepladsen. IF Skjold Sæby tager nemlig imod gæsterne Gug B, til et opgør i toppen af tabellen. Begge hold sidder i øjeblikket på to sejre i sæsonen hidtil, dog har hjemmeholdet IF Skjold Sæby i øjeblikket 11 point, takket være to uafgjorte, hvorimod Gug B sidder på ni point. Hvem viser sig stærkest i weekendens kamp og henter endnu en sejr til klubben? Spil med på topopgøret her! 

articles banner

Til weekendens sidste kamp skal vi en tur til Frejaparken hvor Aalborg Freja tager imod gæsterne fra Støvring IF. Aalborg Freja befinder sig i øjeblikket på en 5. plads i tabellen, hvor Støvring IF ligger på en 7. plads. Støvring mandskabet er, på trods af deres position i tabellen, puljens mest scorende hold med 14 mål. Vi ser frem til en potentiel målrig og spændende kamp imellem de to mandskaber. Bookmakeren har Aalborg Freja som favorit til odds 1.80, spil på dem her! 

Du kan spille på alle kommende kampe i Jyllandsserien, pulje 1 HER.