Sjælland Serie 2 Pulje 2

Orient GI vandt 6-2: Der er ingen tvivl om, at det brændte straffespark ændrede kampens momentum

Morten “Fedder” Hansen – Foto: Tonny Brogaard

Hvilken præstation synes du, at holdet leverede i opgøret, og hvorfor?
Vi leverede en rigtig god allround præstation. Vi var mere aggressive end i kampen mod B77, og samtidig mødte vi et hold, der ikke var helt oppe at ringe især konditionsmæssigt. Især i første halvleg var der klasseforskel på os og Grønne Stjerne, og vi gik til pausen med en føring på 4-1. Efter pausen kom Grønne Stjerne bedre med og reducerede til 4-2, inden de tillod sig at brænde et straffespark. Derefter scorede vi til 5-2, og det slukkede deres sidste håb. Kampen endte 6-2.

Hvad blev udslagsgivende for kampens resultat?
Der er ingen tvivl om, at det brændte straffespark ændrede kampens momentum. Grønne Stjerne var ved at få fat i kampen og havde de scorede til 4-3 kunne der godt være opstået lidt panik. Heldigvis reddede Kasper Schultz det ellers udmærkede spark, og det punkterede Grønne Stjernes comeback.

Hvordan synes, at holdets effektivitet var?
Vi var utrolig effektive især i første halvleg, men også på de omstillinger, der opstod, da Grønne Stjerne smed det meste af holdet frem.

Hvad er det vigtigste, som I kan tage med fra opgøret, og hvorfor netop det?
Det vigtigste, vi har taget med, er de tre point, og så den selvtillid, det giver at vinde.

Var der én eller flere spillere, der imponerede dig i opgøret, og hvorfor?
Kasper Schultz var tilbage i målet og fik i løbet af kampen spillet sig rigtig varm. Han reddede et meget afgørende straffespark, hvor kampen var tippet over til Grønne Stjernes fordel. Samtidig kom Michael Loeb-Fritz i gang med målscoringen efter sin skade.

Hvad skal I arbejde med frem mod den næste kamp?
Vi skal stadig arbejde med vores spil med bolden. Det skal blive mere roligt og sikkert. Vi panikker lidt og kan godt blive bedre til at spille os ud af presset fra modstanderne.

Blev holdet ramt af nogle skader, og i så fald hvor alvorligt ser det ud?
Både Jeppe Lynnerup og Frederik Bæk døjer med lidt småskavanker, med lad os se, om ikke fys Signe kan få dem på højkant inden lørdag.

Modstander: Grønne Stjerne
Resultat: 6-2-sejr til Orient

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]