Danmarksserien Pulje 3

OTTERUP-ANFØRER HAR SNÆVERT HÅB OM OPRYKNING

Foto: Otterup Stadion

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
– Jeg har svært ved at udvælge enkelte personer, fordi der er rigtig mange, som gør et stort stykke arbejde i klubben. Ikke desto mindre vil jeg gerne rose vores seniorformand, Frank Mortensen, for det enorme arbejde, han har leveret over de seneste mange måneder.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
– Vi spiller første træningskamp torsdag d. 6/2 kl. 18.30 i Svendborg. Efterfølgende har vi yderligere fire træningskampe: 15/2 kl.13 i Kolding, 22/2 kl.13 hjemme mod Dalum, 28/2 kl. 18.30 i BM og 7/3 kl.13 hjemme mod B1913.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
– Et fokuspunkt i en vinteropstart er vel altid at finde formen. Det er ikke noget vi praktiserer gennem utallige løbeturer og tunge løb, men noget vi bygger på gennem spil med bold, hvilket jeg personligt er meget glad for. Ellers har vi fokus på at genfinde nogle af de takter, som fungerede for os i efteråret. Det indebærer bl.a. at få frøerne ud skoene, som assistenten, Mark Tubæk, ville formulere det.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Når vi i skrivende stund er placeret som nr. 2 i en yderst stærk DS, har jeg vel et eller andet sted et snævert håb om oprykning, men det er ikke en generel målsætning for holdet. Jeg tænker, vi gennem foråret skal forbedre os som hold og nyde hinandens selskab – så må vi se, hvor langt det rækker.