Danmarksserien Nedrykningsspil Pulje 1

Patrick Da Silva har muligheder i udlandet

Tårnby FF-holdbillede – Foto – Tårnby FF

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Patrick Da Silva har 90 Superliga-kampe på CV’et, og han har blandt andre repræsenteret Brøndby IF, FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub, men lige nu spiller den 26-årige back i Danmarksserie-klubben Tårnby FF for at finde fodboldglæden.

Den tidligere Superliga-spiller har dog større planer end at spille i Danmarksserien. Patrick Da Silva siger til LigaBold.dk, at planen er, at han stopper i Tårnby FF efter denne sæson og skifter til en udenlandsk klub. Backen fortæller, at klubber allerede har vist løs interesse for ham.

– Det er kun indtil sommer. Det er planen, medmindre at jeg får en alvorlig skade, så kan det være, at jeg siger tak for fodbolden. Ellers har jeg planer til sommer, og det bliver nok noget i udlandet, siger 26-årige Patrick Da Silva til LigaBold.dk.

Så du vil gerne til udlandet?

– Ja, det er helt klart min målsætning. Jeg har gang i ting allerede, så jeg må vente at se, hvad der sker. Hvis bare det rigtige er der, kommer jeg også til at sige ja til det.

Er det konkret lige nu, eller er det mere løst?

– Det er stadig lidt løst. Jeg har nogle muligheder, og dem kigger jeg på lige nu. Nu er transfervinduet lige åbnet, så nu kan jeg begynde at kigge. Det er dog klart, at når jeg ikke har spillet på topniveau siden oktober, så er det ikke lige så nemt.

Hvordan er din egen form?

– Den er okay, men der er selvfølgelig forskel på at træne to til tre gange om ugen og så træne fem gange om ugen, det er klart, men det kommer, så længe grundformen er der. Det er det vigtigste.

Er de interesserede klubber europæiske?

– Det er europæiske klubber, men der er stadig ting, der kan ændre sig på den front. Som det ser ud lige nu, så er det.

Så du tager en status, når sæsonen er slut i Tårnby FF?

– Ja, det kan også godt være, at der kommer noget på plads inden. Det kan jeg ikke svare på. Vi har sidste kamp den 26. juni, men jeg ser på, hvad der sker. Der er også noget, der sker fra den ene dag til den anden højest sandsynligt.

Hvor mange klubber er det?

– Det er stadig meget løst, som det er lige nu, så jeg holder alle muligheder åbne, så der er ikke noget helt konkret lige nu.

Er det helt udelukket, at det bliver en dansk klub?

– Ja, det er det lige nu, men så må vi se i fremtiden.

Så du går efter udlandet?

– Ja, 100 procent. Jeg har altid gerne villet til udlandet på den ene eller anden måde. Jeg har altid drømt om det, fordi jeg elsker at møde nye mennesker og nye kulturer, så 100 procent.

Har du en drømmedestination i forhold til spillestil?

– Ja, man har altid drømme om, hvor man gerne vil spille. Hvis det skal være lidt realistisk lige nu, så kunne det godt se ud som noget i Sydøsteuropa.

Hvorfor vil det passe godt?

– Det er lidt for at få en frisk start og bare komme i gang igen på ny. Nu har jeg spillet i Danmark i otte år, og det er meget de samme klubber, kan man sige, så det er også bare mere for at prøve noget helt andet og prøve sig af i en anden liga,

Så du gør det for at få en frisk start?

– Ja, helt sikkert. Jeg elsker at møde nye mennesker, så det giver sindssygt meget mening for mig, siger backen til LigaBold.dk og pointerer, at han stadig har ambitioner for fodboldkarrieren.

Patrick Da Silva blev opsagt i Lyngby Boldklub i oktober 2020, og siden da har han jagtet en ny klub.

I foråret var backen en tur i Brasilien, men han rejste hurtigt hjem igen grundet den store kulturforskel, har Patrick Da Silva tidligere sagt til LigaBold.dk. 

Tårnby FF indtager førstepladsen i Danmarksserien Nedrykningsspil Pulje 1 med 37 point efter 23 kampe. Amager-klubben har fire kampe tilbage i Danmarksserien.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]