top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

PATTER MED TIL AFGØRE KAMPEN MELLEM TÅRNBY FF OG KB

Tårnby FF. Foto: Pia Hersild

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
– Vi vinder 2-0 over K.B. Patter og Martin skov scorede.

Hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp og føler du kampens resultat var i overensstemmelse med spil og chancer?
– Det var overraskende at K.B ikke havde mere at byde på, jeg ved at de har mistet en del spillere, men de plejer altid at spille god bold. Vi presser dem rigtig godt, har en fin gameplan i forhold til at få lukket Balle ned, så han ikke kan ligge og slå de sukkerbolde han er god til, de bliver først farlige da vi ikke holder os til den plan. Havde vi været mere effektive havde vi været foran 3 eller 4-0 i første halvleg.

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– Jeg synes faktisk at han havde meget godt styr på det. Der var heller ikke særlig meget brok fra nogen af holdenes side af, kun da han laver 3 fejlkendelser på 30 sekunder i K.B’s favør, der kunne selv K.B spillerne grine lidt med.

articles banner

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
– Lidt rodet. Vi fik endelig brudt vores forbandelse på kunstgræs, og så har vi været utrolig solide på hjemmebane, og det vil vi meget gerne fortsætte med at være. Selvom at vi på papiret burde have “nemme” kampe tilbage, synes jeg bare at KS er blevet en utrolig stærk række med rigtig dygtige hold, alle kan slå alle, det er også derfor at der ikke er nogen nemme kampe. Det er ikke som for nogle år tilbage hvor jeg var med til, i Kastrup boldklub, stille og roligt at cruise igennem rækken.