top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 1 Pulje 1

PERSONLIGE FEJL KOSTEDE HUNDESTED DYRT MOD VB 1968

FOTO: Nicklas Granzow, Hundested

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
Vi åbnede sæsonen på hjemmebane mod VB1968. Vi tabte desværre 3-5 til et meget disciplineret vb hold

Hvad tager I med jer videre fra kampen udover eventuelle point?
Fra en dag hvor personlige fejl bliver rigtige dyre og vi ikke holder bolden nok i holdet, så skaber vi rigtig mange gode muligheder og har masser af chancer. Defensivt laver vi desværre nogle fejl som de udnytter og sådan er det nogle gange i fodbold. Flot fremmøde af vores trofaste tilskuere og vi glæder enormt til den store opbakning som siges at komme til Lundtofte i næste weekend.

articles banner

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
De kæmpede godt og gjorde det ret fint på dagen. De kan sagtens spille god bold og så er Ercan bare en enmandshær oppe foran. Deres fysiske formåren var bedre end da vi mødte dem sidst. De skal nok komme til at præge rækken.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
Synes vi rammer et sted mellem 2 & 3 stjerner, da vi egentligt spiller en udmærket kamp, men at de straffer os benhårdt på de chancer de har og vi giver dem. Vi kan præstere meget bedre end det vi gjorde i lørdags, men sæsonen er lang og vi kommer tilbage på lørdag i topkampen mod Lundtofte. Vi ser fremad og stepper op sammen som hold og det skal gå ud over Lundtofte på lørdag ! Vi vinder sammen og taber sammen!