top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

PI BESEJREDE TOPHOLDET FRA TÅRNBY FF

PI Fodbold 8810

Hvordan endte efterårets sidste kamp?
– Den endte med en fantastisk 2-1 sejr til os over rækkens daværende tophold, Tårnby FF.

Hvis du ser på hvad I havde på spil i sidste spillerunde, føler du så I levede op til hvad man kunne forvente af jer?
– Vi fightede alt hvad vi kunne i en virkelig svær kamp. Ikke kun pga vores modstander, men også fordi vores keeper modtager et rødt kort da der mangler 25 minutter af kampen, her stod der 1-1 på måltavlen. Der blev virkelig løbet nogle meter og alle kæmpede forbilledligt, specielt vores “reserve” keeper, Mikkel Tranberg, der flere gange bare hopper ud i mellem vender og fjender og plukker bolden ned.
Vi skal være foran med som minimum 2-0 efter de første 20 minutter, men overgiver al initiativet derfra.

articles banner

Hvis du skal fremhæve \”den usynlige profil\” på jeres hold i sidste kamp, hvem er så manden der tog de ekstra meter der sikrede jer sejren?
– Hvis der var nogen i PI Fodbold der var i tvivl, så fik man et godt bevis på hvor vigtig kaptajn Hjorth er for vores hold. Han løber, tackler, råber og gør alle de sure ting, som mange ikke gider på en fodboldbane, men han gør det bare. Da han må trække stikket med en skade efter 20 minutter, ændrer kampen fuldstændig karakter.

Hvilken følelse sidder du lige nu med i munden, efter i har afsluttet efterårssæsonen?
– Den er lidt blandet. Men det seneste indtryk er selvfølgelig meget positivt, da vi slutter sæsonen med 6 sejre i streg. Dog startede vi for skidt og da vi har spillet 6 kampe, stod vi med 4 point. Vi fik altså kun et enkelt point fra kamp nr. 2 til kamp nr. 7. Så det er et imponerende “comeback” vi har lavet, men også lidt ærgerligt at vi startede så skidt, ellers kunne det have været rigtig sjovt! Men vi skal ikke brokke os over i skrivende stund at ligge nr. 4 som oprykkerhold – det havde vi nok ikke regnet med før sæsonstart alligevel.