top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

PI FOBDOLD MØDER DEFENSIVT STÆRKE KFUM

FOTO: PI Fodbold

articles banner

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår afvikles kampen?
– Vi møder KFUM i Emdrupparken på lørdag kl. 13. 

Hvordan ser du jeres muligheder for sejr i den kommende kamp?
– Det er svært at sige. Vi skal møde rækkens nummer 1, som kun har lukket 8 mål ind indtil videre, det må man bare tage hatten af for. Men vi ved også at alt kan ske i denne række og vi er selv en del af toppen, så jeg tænker helt sikkert at vi kommer til at byde dem op til dans. Vi har vundet 8 ud af de seneste 9 kampe, så vi har da helt sikkert også en portion selvtillid at trække på! 

Hvilket kendskab har I til jeres kommende modstander?
– Som man kan se på tabellen er det et solidt mandskab, der ligesom os selv ikke laver vanvittigt mange mål. Men til gengæld er de meget stabile defensivt, hvilket man også så i vores seneste indbyrdes opgør som endte 0-0. Til den kamp var jeg selv skadet, så jeg kunne følge opgøret fra sidelinjen – her overraskede det mig efterfølgende at de har fået så mange point som de har gjort. Meget anderledes hold end f.eks. Tårnby, Husum og HB, men det er i sidste ende pointene der tæller og dem har de fået mange af. 

Hvorfor skal man som tilskuer komme ud for at se jeres kommende kamp?
– Hvis man gerne vil se en topkamp i KS med to solide mandskaber. Dertil er det jo på det underlag som fodbold retmæssigt skal spilles på, nemlig græs.