top banner
top banner
top banner

PI-FODBOLD ER SOM EN STOR FAMILIE

Foto: PI Fodbold
1
x
2

27/04

15:30

PI Fodbold

IF Føroyar

Hvis du skulle ”sælge” jeres klub til nye spillere – hvorfor skal man så slå en smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Den første ingrediens er sammenhold og det sociale liv, hvor vi fra 1. til 4. holdet er én stor familie der nyder hinandens selskab og krydrer det med en del sociale arrangementer i løbet af året. Rent sportsligt så er vi stadig en klub i stor fremgang. Da jeg kom til for 3 år siden lå vi i Serie 2 og nu er vi en del af toppen i KS. Det jeg synes er vigtigst i hverdagen er at vi kommer til hver træning for at blive bedre og udvikle vores spillestil. Og så har vi et trænerteam der brænder utroligt meget for fodbolden og at få det bedste ud af hver spiller og holdet.

articles banner

Har I som klub valgt at bruge fodboldpausen på frivillig træning, futsal, almindelig indendørs eller har I valgt at holde en velfortjent pause?
Vi har haft frivillig træning på tværs af alle klubbens hold, med et stort fremmøde. vi har været mellem 30-40 hver gang, så der har været god knald på og en masse lækre detaljer.