PI FODBOLD RAMT AF SKADE TIL SIDSTE TRÆNING FØR HB-KAMP

FOTO: PI Fodbold

Hvem skal I møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi møder HB hjemme i Valby kl. 13.

Hvis du ser på Jeres trup – kan i så mønstre, det som du vil betegne som Jeres stærkeste opstilling, eller er i ramt af skader eller andre afbud? Og har I evt. en ”kanin” i trækker op af hatten til kampen?
– Er der nogen der kan stille i den helt optimale opstilling hver weekend på dette niveau? Vi får desværre endnu en meget uheldig skade i vores sidste træning, hvor Svends lyske ter sig åndssvagt for gud ved hvilken gang… Skide ærgerligt! Men jeg synes vi har en god trup, når vi mangler nogle folk.

articles banner

Hvad er (udover man selvfølgelig altid håber på en sejr), dine forventninger til den kommende kamp?
– Første kamp efter en lang vinterpause er altid svær at spå om. Vi skal i hvert fald være i god fysisk form og så må vi se hvad det bliver til. Vi ved at HB er et rigtig godt mandskab, som vi altid har meget tætte kampe mod. Men vi har god selvtillid efter en forholdsvis komfortabel sejr i den sidste træningskamp, det skal vi tage med ind.

Hvis du skal beskrive Jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– De har fået ny træner igen, men jeg ved ikke om det ændrer noget for dem. De slår mig ikke som det mest træningsivrige hold, men med de spillere de har i truppen er de altid velspillende. De har nogle der har prøvet lidt i højere rækker, så de er sjældent til at slå ud, men jeg tror på at der er nogle steder vi kan ramme dem med vores spillestil.