København Serie 1

PI Fodbold skal ud i et topopgør: Ingen har råd til at tabe kampen

FOTO: PI Fodbold

Hvis du skal ’sælge’ opgøret. Hvad kan tilskuerne så forvente af opgøret?
Opgøret er et topopgør i Serie 1, hvor tilskuerne med garanti kan forvente to hold, der går til stålet, da ingen har råd til at tabe kampen. Rækken har udviklet sig sådan, at den er ‘knækket over’, og skal man hænge på i toppen i dette års Serie 1, kræver det et pointsnit omkring 2,5, hvilket er voldsomt.

Tror du, at det bliver en målrig affære, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Mon ikke. Nørrebro FF er et offensivt betonet hold, og jeg forventer mål i begge ender. Vi kommer selv fra nogle målrige kampe, men vil da selvfølgelig forsøge at ‘sætte en prop i’ defensivt, da det ikke er realistisk at skulle score fem mål for at vinde fodboldkampe, som det var i sidste weekend mod Rødovre.

Hvilken type bane skal I spille på, og kommer det til at få indflydelse på opgøret?
Vi spiller på vores kunst to, som helt sikkert vil gøre det til en omgang teknisk fodbold. Det passer os fint.

Hvem ser du som favorit til at snuppe sejren, og hvorfor?
Jeg kan læse mig til, at Nørrebro FF giver os favoritværdigheden. Jeg går ikke op i favoritværdigheder, for rækken er sådan,, at hvis man ikke er der på dagen, så kan man smide point mod alle hold. Så det handler om, at vi får sat os op til opgøret som mod alle andre hold, og så viser, at det er os, der vil det mest.

Hvem skal I holde ekstra øje med hos modstanderholdet, og hvorfor?
Nørrebro FF har som sagt nogle gode offensive kræfter, der både er driblestærke og hurtige. Heldigvis kender vi en del til dem, da jeg også fulgte dem i den seneste sæson. Og så er Morten Levinsen også en ‘honourable mention’, da han er en rigtig god balancespiller.

Hvordan tror du, at opbakningen bliver til mandskabet?
Vi håber da på at se en masse PI’ere på sidelinjen.

Kommende kamp:
Modstander: Nørrebro FF
Dato & klokkeslæt: Fredag 15. oktober klokken 18

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]