Fyn Serie 1 Pulje 2

PLAMBECH STOPPER HOS TPI – MEN ER ÅBEN FOR ET NYT TRÆNEREVENTYR

Foto: Home Tarup Park, TPI
Michael, jeg har hørt, at du stopper i TPI, er det korrekt?
Ja det er korrekt, jeg har valgt at stoppe i TPI, da jeg ikke vil kunne få det til at hænge sammen rent arbejdsmæssigt, da jeg starter nyt job op pr. 1/8.

Da jeg kom til TPI for godt et år tid siden, havde jeg kun en mission og det var at få dette hold op i Albaniserien og dette lykkedes heldigvis og synes også selv at det er fortjent. Jeg er glad for vi blev det ene af de 2 hold der rykkede op fra vores serie 1 række, at vi så samtidig vandt rækken, det gør kun det hele endnu bedre..

Det bliver min ass. Jesper Andersen der tager over så ved at de vil være i de rette hænder til den store udfordring der venter dem efter sommerferien

Hvad så nu MIchael, er det så helt slut med at være træner?
Det kan man jo aldrig vide måske der dukker noget op som kan passe ind i min dagligdag osv.  Det må tiden vise nu står den op sommerferie.