PLAYOFF-FINALE: HJØRRING KOMMER GODT IND TIL KAMPEN MOD FLAUENSKJOLD

Serie 2 Jylland

I skal møde Flauenskjold i den afgørende PLAYOFF-finale om en billet til Serie 2 i 2020 – hvor og hvornår skal kampen spilles?
– Kampens spilles på kunsten i Hjørring, Lørdag KL. 1400

Hvordan ser jeres trup ud til kampen og har i en evt. kanin, som I kan trække op af hatten?
– Truppen er klar, der har væren mange udfordringer her i efteråret, mange skader, spillere der flytte fra byen m.m. Serie 2 holdet, har i flere tilfælde beståret af mange U19 spillere. Jeg vurdere at vi kommer godt ind ind til play off kampene, flere spiller er bleven klar.

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Vi møder et rigtig godt Flauenskjold hold, som jeg har lille kendskab til, et solidt forsvar, en løbestærkt midtbane, og 2 fantastiske angriber. De har også et par skader, så jeg er sikker på, at det bliver en hård kamp, for begge hold. Jeg ser nogle muligheder, som sikkert vi overraske Flauenskjold.

Hvis du skulle sælge kampen, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
– Håber at kampen bliver spillet på vores primisser, godt og hurtigt tekniske spil, håber og tror at tempoet vil presse Flauenskjold, de så lidt træt ud i kampen mod Harken. Ingen tvivl, at dags-formen bliver afgørende. Det er jo en af de kampe, at hvis man ikke kan motivere sig selv, til at spille denne slags kampe, så fortjener man ikke at spille serie 2. Jeg er sikker på, at kampen vil blive godt besøgt, det så vi i vores afgørende kamp mod Frederikshavn, hvor der var mange tilskuere, i Flauenskjold i Lørdags, var der mange til at bakkede det lokale hold op. Så jeg håber der bliver leveret noget godt og spænderne fodbold, som tiltaler de fremmødte. Det er min sidste kamp som træner i Hjørring IF, efter 2 fantasiske år, det er et træner job, som jeg sent vil glemme. Spillerne har givet mig så mange gode oplevelser, selv om efteråret 2019, har givet mange udfordringer, fylder det positive heldigvis mest.