top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

POSITIV BIB-TEST I HUSUM

Foto: Husum Boldklub

Hvor og hvornår er der opstart hos Jer og forventer I et stort fremmøde? Samt på hvilke tidspunkter har i træning i denne sæson?
Vi startede den 19/1 på Brønshøjs baner. Vores opstart er lidt anderledes i år da klubben står uden klubhus. Brønshøj Boldklub har været så søde at lade os bruge deres faciliteter, indtil vi får sat en midlertidig løsning op. Det tager vi dog i stiv arm og bruger de små 3 km som opvarmning. Her over vinteren løber vi kl 19:10 og starter træning i Husum 19:30.
I april går vi over og træner kl 18:00

Hvem kommer til at stå i spidsen for træningen i løbet af sæsonen og hvilke personer er ellers tilknyttet holdet i den kommende sæson?
Vi har jo skiftet den mindst vigtige stab ud, det vil sige at vi har skiftet træner og assistenttræner, men beholdt holdlederne, det sidste kan man ikke skifte uden det hele ryger i vasken. Lars Halkier og Kristian Dines (Tidligere 2. holds træner og tidligere anfører) er ny træner og assistent, og så er Daniel Bardrum med på en konsulentrolle.

Hvis du skulle ”sælge” jeres klub til nye spillere – hvorfor skal man så slå en smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
I Husum er vi lidt en klub der hylder mangfoldigheden, der er plads til alle, lige fra nørderne på DTU (Jesper og Hector) og den følsomme badboy fra Næstved (Isgaard). Vi går lidt mere op i det end andre klubber på det her niveau, så man skal være opsat på ikke at have for mange afbud, at der godt kan komme en hård tackling til træning, men at vi også er venner igen efter træning, når vi får en øl i omklædningen. Så hvis du mangler lidt socialt, ikke føler folk vil vinde nok hvor du spiller nu eller bare vil spille Danmarkserie i næste sæson, så ring til Lars Halkier.

Har I som klub valgt at bruge fodboldpausen på frivillig træning, futsal, almindelig indendørs eller har I valgt at holde en velfortjent pause?
Enkelte har, Sol har brugt pausen på at drikke energidrik og løbe intervalløb om Valby station, så har flere spillere prøvet at blive tv-stjerner med programmet sat af’s futsal hold. Man kunne jo godt tro at en anfører ville gå forrest, men det er ikke blevet til andet tyrkisk bad og buffet på Dong Fang i Hvidovre. Bibtesten på første rigtige træning viste dog positive takter og ser jeg bort fra vores målmænd, var der flotte resultater hele vejen rundt.

Står den i begyndelsen af 2019 på træningslejr eller ”ryste-sammen-arrangement” hjemme i klubben? Samt har I på nuværende tidspunkt allerede nogle træningskampe i støbeskeen op til den nye sæson?
Det er endnu uvist om der bliver en træningslejr, klubben arbejder på højtryk for at sende os til Tyrkiet, men det er endnu uvist om det lykkes i denne omgang. Ellers er hver weekend jo et socialt arrangement i København, når man har så mange unge influencere og bloggere i truppen som vi har. Vi har (selvfølgelig) allerede slået FIX. Før dem slog vi KFUM i en ret lige spillet kamp og til sidst har vi spillet 4-4 med Brønshøj, flot præstation hele vejen rundt, at spille lige op med 2. pladsen i 2. Division, det er imponerende og fortæller at vi er på rette vej. Vi har disse kampe tilbage
Fredensborg ude 9/2 kl 13, HB ude 16/2 kl 10:45, Gladsaxe Hero ude 23/2 kl 12, Vanløse ude 2/3 kl 15:30, ukendt modstander 9/3 og så har vi sidste test 16/3 kl 13 mod Ledøje-Smørum. Så det er en spændende gruppe hold vi skal op mod.

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som opryknings favoritter og tør du også spå om nedryknings kandidater?
Den eneste gratis omgang her må være at sige Prespa som nedrykker, de skal have fat i Ove C hvis de ikke skal ryge en række ned. Ellers kan Hvidovre godt komme i større problemer end de allerede er, de har sagt farvel til lidt spillere i 1. holds truppen og det var de spillere der gav Hvidovre deres point i efteråret. De kan selvfølgelig stadig nå at skifte træner, det vil nok også hjælpe. Som oprykkere har jeg ikke styr på hvad der er kommet eller gået i de andre topklubber, men NB Bornholm er jo altid tæt på, måske er de en københavnerserie udgave af Arsenal der bare altid lige mangler det sidste, men de er altid deroppe. Hvis arrogance gav point var KFUM allerede oppe, lidt ydmyghed ville pynte på et flot efterår, der gør at de, Tårnby og Husum nok vil ende med et 3 hestes ræs til sidste runde. Spændende forår KS går i møde.

articles banner

Er der på rygtestadiet nye spillere på vej til jeres klub, samt ved du om i evt. også kan træffe at miste nogle spillere hen over vinteren?
Vi har fået et par spændende unge drenge op fra 2. holdet, de skal snuse lidt og se om de kan følge med de voksne. Ellers har vi haft Mikkel Føge til træning, han har tidligere været i Herlev, B73 Herlev og Avarta, jeg har prøvet at grave lidt snus frem på ham, men det er simpelthen umuligt. Han skule være bundsolid og så er der bare noget troværdigt over en defensiv spiller uden hår på hovedet.

Er der hen over vinteren sket spændende ændringer i jeres klub, enten på trænerfronten eller andet sted i klubben? Og hvis ja hvad tror du det har af betydning for jer som hold og klub generelt?
Jeg har været lidt inde på det tidligere, med ny trænerstab, en mulig træningslejr og et nyt klubhus er der virkelige mange positive ting og er alt sammen noget der vil hjælpe på at forløse klubbens og truppens målsætninger.

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt træningsmæssigt?
Lars er jo et nyt bekendtskab for mig og flere i truppen, vi har selvfølgelig haft lidt med ham at gøre qua hans tilknytning til 2. holdet, men kendskabet til hans faglige kompetencer er stadig lidt ukendte, selvom vi jo alle kender til de 5 oprykninger på ligeså mange år. Der er dog lidt mere disciplin, nærkampe bliver ikke hyldet helt på samme måde som under Krøger. Det skal vi nok lige vænne os til, ellers er han jo utrolig vellidt i og omkring Husum og lidt en venneudgave af en stedfar for mange af de unge.

Hvad er jeres fokus punkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer på det i opstarten?
Efter at have splittet Brønshøj ad og holdt dem fra chancer skulle man jo tro det meste var fryd og gammen, men vi lukkede jo så også 4 mål ind på hjørnespark. Så der skal vist arbejdes på lidt defensive dødbolde. Men når ens assistent er glødende Arsenal fan giver det meget god mening. Han har heldigvis en 6 måneders karantæne på deres fora, så han har tid til at finde løsningen.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
Jeg har haft et lille forløb med Kasper hos Efficax. Han har brugt vinterpausen på at få styr på mit underliv, så det skal gerne hjælpe mig med at hæve mit bundniveau og blive lidt mere stabil, hvis jeg kan undgå nogen af alle de muskelskader. Nok også på tide jeg lærer at afslutte. Det vil sige jeg har samme målsætning som de sidste 10 år.

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
Jeg har svært ved at vælge én spiller, der er mange der viser sig meget positivt frem for tiden, så det bekræfter det næste meget godt. Det er svært at vælge mellem offensiv og kollektiv, for det er nok også balancen mellem dem der til tider kan være en hæmsko. Vi har lukket lidt for mange mål ind, men det er nok fordi vi kun forsvarer med 7 mand, de 3 offensive hjælper ikke meget til og Stage, Rasmus og Isgaard er ofte ude i 10 min. Den manglende hjælp bagude har så også gjort os møgfarlige den anden vej, hvor vi har scoret en pæn del. Nu er jeg måske som en af de 3 offensive inhabil, så jeg vælger det diplomatiske svar og siger kollektivet, det er nok også sandheden og klinger skide godt til en klub der er bygget på fællesskab.