Ny angriber til Dalum

5e49a31154371

Dalum IFs 2. divisionshold har lavet aftale med Mads Isaksen, som er en utrolig spændende angriber med godt med krudt i støvlerne.

Den 27 årige angriber er en rutineret herrer med 2. divisionskampe for både Otterup og FC Sydvest. I den seneste halvsæson har Mads spillet for Jyllandsserieholdet Fredericia FF, hvor han i efteråret var en suveræn topscorer med hele 17 scoringer. Mads Isaksen har allerede deltaget i træningskampene for Dalum IF og har efterladt et skarpt indtryk med både scoringer og assits, så Dalum IF håber dermed at have lukket hullet efter Mads Raben, der som bekendt fortsætter sin karriere på Færøerne.

Mads Isaksen udtaler i forbindelse med hans skifte til Dalum IF:
”Jeg har forventninger til og håb om at vi kommer i Oprykningsspillet og dermed spiller med hvor det er rigtigt sjovt. Jeg vil gerne bidrage til det unge hold med min rutine og så naturligvis gerne fortsætte målstimen for sidste sæson i Fredericia”.
Mads fortsætter:
”Jeg syntes Dalum IF var det perfekte match for mig og så synes jeg sammenholdet i Dalum var ekstraordinært og gjorde det let for mig at træffe min beslutning om at spille i Dalum IF”.

Dalum IFs sportschef Jesper Ramussen udtaler:

”Mads er kommet til fra Fredericia FF hvor han i efteråret lavede intet mindre end 17 mål i Jyllandsserien.

Han er en super dygtig angriber/kant som vi forventer os meget af. Han har tidligere tørnet ud for både FC Sydvest og Otterup i 2. division. Han har den målnæse som vi søgte efter, da Mads Raben rejste til Færøerne. Samtidig har han vist fine færdigheder i samspillet med mange af vores andre dygtige offensive kræfter”.

Mads Isaksen og det øvrige Dalum IF hold kan ses næste gang i en træningskamp mod netop Otterup. Kampen spilles på lørdag den 22. februar 2020 kl. 13.00 på kunstgræsbanen ved Otterup Stadion.